Robot kridter banen op for AGF på Ceres Arena

Virksomheden Intelligent Marking har udviklet en opkridtningsrobot, der automatisk kan kridte boldbaner op. I dagen op til jul var jeg på AGF's hjemmebane, Ceres Arena, for at filme robotten. Her blev der filmet med drone og min 3-aksede steadycam for at få nogle attraktive billeder til produktfilmen. Filmen skal bruges på messer, web og til præsentationer overfor kunder i ind og udland i den kommende tid.

Her et luftfoto fra 100 meters højde, da robotten var færdig med sit arbejde:

 © Copyright: Story2Media

© Copyright: Story2Media


Produktfilm for Passat Energy

Passat Energy er en af Danmarks største producenter af pillefyr og kedler. Virksomheden har i de seneste år fået øget eksport og salg af specielt halmanlæg til virksomheder og industri.

I marts 2015 har jeg filmet et par af virksomhedens seneste opgaveløsninger, som bruges i mødet med potentielle kunder og på messer og møder rundt om i Europa. Se en af filmene herover.

 

Profilfilm for BioValue

I projektet BioValue arbejder forskere og virksomheder sammen for at udnytte biomasse bedst mulig og er støttet af EU med 80 millioner kroner.

BioValue har udgangspunkt på Københavns Universitet, men involvere flere andre danske universiteter samt små og store virksomheder. 

Med denne profilfilm gives en kort introduktion til BioValue, og muligheder for virksomheder i projektet. Filmen bruges på hjemmesiden www.biovalue.dk samt på messer, møder og seminarer.